n Goldilocks-schoen, maar ze zijn dichtbij."

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

n Goldilocks-schoen, maar ze zijn dichtbij."

yaya2017
Zonder zich zorgen te hoeven maken over die gevreesde "squish" Nike Air Max 1 Donne in natte omstandigheden, eisen de MT-3's praktisch dat je stroomovergangen omhelst en in de regen rent. Als je bekend bent met de schoenen van Topo Athletic, verwacht dan dezelfde Nike Air Max 90 Womens White consistente pasvorm met de MT- 3. In feite werden pasvorm en comfort herhaaldelijk opgemerkt door onze testers als twee van de beste eigenschappen Adidas Superstar Dam Rosa van de MT-3's. Van de ruime teendoos en het Nike Air Vapormax Mujer vetersysteem tot de middenvoetsteun en nauwsluitende hiel, de MT-3 houdt je voeten veilig zonder in te boeten op comfort. Nike Air Max 720 Womens "Ze leken de juiste hoeveelheid strak te zitten waar ze over de bovenkant Julian Edelman Jersey van mijn voeten, rond mijn hiel en aan de behuizing rijgen, maar hadden nog steeds een ruime teenbak Nike Air Max 1 Mujer om mijn tenen te laten spreiden als dat nodig was," zei een tester.

Een andere verbetering is een duurzamere en stevigere buitenzool. Topo Athletic beweert zelfs dat het Nike Air Max 97 Womens dezelfde buitenzool is die te zien was op hun originele Terraventure trailschoen. Het is belangrijk op te merken dat de MT-3's geen rotsplaat hebben, waardoor deze Adidas Superstar Mujer Flores schoenen aan het lichtere Nike Air Max 1 Dames uiteinde blijven. Het maakt de schoenen ook veelzijdiger en beter geschikt voor verschillende terreinen. Terwijl een tester nog betere Nike Air Max 1 Womens tractie wenste, zei een andere dat de "buitenzool Adidas ZX 850 Damen buitengewoon goed werkte in droge, natte en modderige omstandigheden." Hoewel ze niet de beste raceschoenen zijn (ze zijn Nike Air Max 90 Donne niet bedoeld om te zijn), presteren ze eerder goed op de stoep. De buitenzool biedt voldoende grip voor een trailschoen, maar is soepel genoeg om toch comfortabel te zijn www.romanvavrik.cz voor af en toe een stoepslag. Dus misschien wil je van je huis naar de trailhead rennen. Deze schoenen zullen het lukken.

Hoewel de MT-3's geweldig zijn over het meeste terrein, Nike Air Max 97 Womens zijn ze niet perfect voor alles. Het nadeel van het ontbreken van een rotsplaat betekent dat je de meest rotsachtige en meest technische paden wilt vermijden,  en dat is precies wat onze Adidas ZX 750 Dames testers hebben aangehaald. Je zult onvermijdelijk een aantal van de rotsen onder je voeten voelen (vooral de puntige). Zoals een tester Nike Air Max 95 Femme zei: "De MT-3's waren capabel en comfortabel in de meest Asics Gel Lyte 3 Femme rotsachtige omstandigheden - niet perfect maar voldoende." sleepschoen. Dat deden ze zeker voor verschillende Nike Dunk Sky High Womens van onze testers, en zoals iemand al zei: "De MT-3's zijn niet echt een Goldilocks-schoen, maar ze zijn dichtbij."