en terwijl je beweegt. Dat geeft je voeten me

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

en terwijl je beweegt. Dat geeft je voeten me

yaya2017
Mizuno begon zich in de Adidas ZX 750 Womens jaren tachtig te Adidas ZX 750 Donne vestigen als een belangrijke Nike Air Max 97 Femme speler in hardloopschoenen. Nike Air Max Thea Womens In 1982 bracht het zijn "RunBird" -lijn Asics Gel Lyte 3 Femme uit in Amerika en debuteerde een nieuw Asics Gel Lyte 3 Femme logo, dat vandaag nog steeds de producten van Mizuno siert. De RunBird leidde in de jaren 80 tot verschillende opvallende schoenen. De Air Genova ST bevatte een voorloper van de golfplaat van het bedrijf, een inzetstuk dat de middenzool helpt bij het absorberen van schokkrachten terwijl de voet wordt ondersteund. In die tijd was dat soort stabiliteitstechnologie een grote sprong voorwaarts en het hielp hardlopers om blessures door harde schokken te voorkomen. Mizuno begon vervolgens met het bouwen van de ultieme snelheidsschoen, wat resulteerde in de Racing Star 100 in 1988. Ontworpen om lichtgewicht en zeer flexibel te zijn, met 462 verschillende spike-indelingen die Nike Air Max Classic BW Womens overeenkomen Nike M2k Tekno Dámské met de exacte voetvorm Nike Air Max 90 Femme en grondgevoelvoorkeuren Nike Air VaporMax Dames van de atleten die droegen hen - Nike Internationalist Donne een ongezien niveau van maatwerk.

?De NFL Jerseys Cyber Monday Deals Racing Star 100-schoenen waren echter meer dan alleen een noviteit: ze brachten Carl Lewis ertoe het record van de 100-meter dash in mannen te breken in 1991.Mizuno bleef zijn loopschoentechnologie door de jaren '90 verfijnen en het scoorde uiteindelijk een hit met zijn unieke golfplaatontwerp. Ontwerpers namen het tussenzoolconcept dat voor het eerst werd gebruikt in de Air Genova en verfijnden het in het kenmerkende Wave Plate-systeem van het bedrijf, dat in 1997 in de Wave Rider-schoen werd uitgebracht. In combinatie met dempingsmateriaal verhoogt deze plastic plaat de energieteruggave, verdrijft impactkrachten, en helpt het kussen zijn vorm te behouden tijdens de stap. Voor hardlopers betekent Adidas Superstar Damen dit dat Wave-schoenen Adidas ZX Flux Damen een krachtige Lamar Jackson Jersey combinatie van kussen, ondersteuning Adidas NMD Damskie en een responsief voetgevoel Nike Air Max TN Mujer leveren,

Net als andere schoenenbedrijven Jim Kelly Jersey heeft Mizuno ook een gebreid bovenwerk op zijn schoenen uitgerold. De versie van Mizuno, Waveknit genaamd, debuteerde eind 2018 op Waveknit R1 en hij is gemaakt van synthetische vezels die in een overlappend vectorpatroon zijn geweven. De vectorvormen hebben een dikker gebreid materiaal dat minder rekbaar is dan de rest van de stof, waardoor je voet wordt ondersteund en tegelijkertijd het bovenwerk kan buigen terwijl je beweegt. Dat geeft je voeten meer ruimte om uit te spatten in de neus en een comfortabelere pasvorm. Waveknit migreerde naar steeds meer schoenen in de line-up; het is nu bijvoorbeeld de belangrijkste functie op de Waveknit C1 en Wave Sky Waveknit 3.